Eenbes 10 , 3069 LM ROTTERDAM - Prins Alexander
€ 325.000 k.k.

Contact met de makelaar Print overzicht Mail naar een vriend
  Woonoppervlakte: 100 m²
  Kamers: 4
Type woning: Eengezinswoning
Soort woning: Tussenwoning
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1979
Buitenruimte: Tuin, Zuid-Oost

Royale 4-kamer eengezinswoning met balkon aan voorzijde en diepe achtertuin (zuid/oosten) gelegen aan de rand van groene ruim opgezette rustig gedeelte van de wijk Ommoord nabij metro-, bus- en treinverbindingen, winkelcentrum en uitvalswegen.

De woning beschikt over een ruime woonkamer, 4 lichte slaapkamers en een perfecte kindvriendelijke ligging, aan een voetpad in de directe nabijheid van het Nesselande- en Lage Bergse bos, de Rottemeren en de Zevenhuizerplas met veel recreatiemogelijkheden.
Perceel van 140 m² (erfpachtgrond wordt door verkoper afgekocht voor de 1e 50 jaar). Totale woonoppervlakte van ca. 100m², bouwjaar 1979 en notariskeuze voorbehouden aan verkoper. Ruime woning met veel mogelijkheden!

Begane grond
Voortuin, overdekte entree, hal met meterkast, eenvoudig toilet en smalle vaste kast. Royale lichte woonkamer aan achterzijde met trapopgang en deur naar de diepe achtertuin (zuid/oosten) met achterom. Eenvoudige maar ruime dichte keuken aan voorzijde met deur naar keuken en deur naar hal.

1e Verdieping
Ruime overloop met trap, vaste kast en stookruimte v.v. C.V. ketel, drie ruime slaapkamers van resp. (ca. 2.90 x 2.70), (4.00 x 3.10) en (4.00 x 2.40), waarvan één met balkon (2.30 x 1.20). Eenvoudige betegelde badkamer (ca. 2.70 x 2.30) met douche en wastafel.


Bijzonderheden:
- Erfpachtrecht tot 18-05-2077 wordt door de verkoper afgekocht voor de 1e 50 jaar.
- Warm water en verwarming middels CV combiketel
- Extra clausules in de koopakte; verkoper heeft de woning nooit bewoond, zelfbewoningsplicht en ouderdomsclausule
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper
- Zelfbewoningsplicht van toepassing

Oplevering per direct.

Volg ons op: