2641 BN PIJNACKER

Contact met de makelaar Print overzicht Mail naar een vriend
  Woonoppervlakte: 91 m²
  Kamers: 3
Type woning: Appartement
Soort bouw: Bestaande bouw

In het centrum van Pijnacker gelegen luxe uitgevoerd 3-kamer appartement met fraai gelegen balkon en berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping.

U zult zich snel thuisvinden in dit ruime appartement, de levendige omgeving en in de rust van de fraaie binnentuin.

Goed te bereiken

Het nieuwe centrum is goed te bereiken met de auto, parkeervoorzieningen zijn er ruim voldoende. Het station voor de sneltram ligt op loopafstand en de bus stopt direct aan het centrum. Bovendien kunt u uw auto goed parkeren onder het gebouw. In de koopsom zit immers een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage.

Levensloopbestendig

De appartementen zijn levensloopbestendig en liggen boven een nieuw en compleet centrum, dat tal van voorzieningen biedt zoals winkels, horeca én supermarkten. De appartementen van Ackershof zijn gebouwd voor een divers publiek. U vindt er rust en privacy in uw eigen woning. Tegelijk heeft u de zekerheid dat service, zorg, winkels en gezondheidszorg, restaurants, terrasjes en gezelligheid binnen handbereik zijn.

Winkelcentrum onder het complex

Het complex bevindt zich namelijk boven het winkelcentrum waarin zowel diverse winkels als gezondheidsvoorzieningen zijn gevestigd. U staat binnen enkele minuten op het levendige marktplein, met haar vele horecagelegenheden, waar altijd wel iets te doen is.

Indeling appartement

Ruime hal, twee ruime voorslaapkamers, keurig zwevend toilet met fonteintje, meterkast, ruimte met cv-opstelplaats (eigen cv-combiketel), moderne badkamer voorzien van douche en wastafel, royale bergruimte met opstelplaats wasmachine en droger.

Royale woonkamer met halfopen keuken. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Royaal balkon. Berging in de onderbouw. Garageplaats in de afgesloten garage.

Bijzonderheden:

- Woning komt uit de verhuur;
- Oplevering per januari 2019;
- Diverse clausules van toepassing (niet bewonersclausule.;
- Alleen bestemd voor eigen bewoning;
- Projectnotaris;
- Moderne keuken aanwezig, met vaatwasser, combi magnetron, koelkast en kookplaat;
- Actieve VVE (indicatie 127 euro per maand voor de woning);
- Parkeerplaats VVE bijdrage indicatie € 27 per maand (parkeerplaats nr 123 );

Volg ons op: