van Beresteynstraat 146 , 2614 HE DELFT - Voordijkshoorn
€ 289.500 k.k.

Contact met de makelaar Print overzicht Mail naar een vriend
  Woonoppervlakte: 100 m²
  Kamers: 3
Type woning: Appartement
Soort woning: Portiekflat
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 2007

KEURIG ONDERHOUDEN DRIEKAMER APPARTEMENT MET RUIM EN ZONNIG SERRE MET EIGEN PARKEERPLAATS IN DE ONDERBOUW.

In de prachtige woontoren “Vermeertoren” gelegen keurig onderhouden royaal appartement. Het betreft een moderne woning . De woningen zijn levensloopbestendig. Het lichte appartement beschikt over twee royale slaapkamers, complete badkamer en inpandige berging. Een heerlijke lichte woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot ruime serre.

De historische binnenstad van Delft, een lokaal winkelcentrum liggen allen op korte afstand van het appartement. Tevens gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A4, A12 en A13 en diverse openbaar vervoerverbindingen. Het Centraal Station is te bereiken binnen 10 minuten.

Entree via een afgesloten portiek met lift en trappenhuis. Het appartement is gelegen op de 16e etage. Eigen parkeerplaats aanwezig in de onderbouw. Tevens een collectieve fietsenberging aanwezig.

Indeling appartement:

Entree, ruime gang, keurig toilet, ruimte met opstelplaats cv-combiketel en WTW. Nette badkamer (2.70 m x 2.06m) voorzien van wastafel, tweede toilet en douchehoek. Royale inpandige bergruimte (1.50 m x 3.00 m) met opstelplaats wasmachine en droger. Vanuit gang toegang tot twee royale slaapkamers van (3.00 m x 4.86m) en (3.00m x 3.12 m). Vanuit de woonkamer toegang tot de royale serre (5.15 m x 2.45 m). De serre is aan de voorzijde te openen door de ramen volledig open te schuiven.

Lichte woonkamer (door vele ramen) (5.15 m x 6.85 m). Moderne halfopen keuken (2.72 m x 3.63 m) voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 2007, eigen grond
- Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage circa € 192,47 per maand (incl. VVE bijdrage parkeerplaats)
- Algemene fietsen berging in onderbouw aanwezig
- Mechanisch ventilatiesysteem aanwezig
- Woning komt uit de verhuur
- Oplevering per direct
- Diverse clausules van toepassing (niet bewonersclausule )
- Alleen bestemd voor eigen bewoning, dus geen beleggers !
- Projectnotaris
- Aanvaarding in overleg

Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Ondanks het feit dat deze informatie met zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Volg ons op: